Monday, October 3, 2016

Sebulan turun 5kg!

Bismillah. Assalamualaikum semua. hopefully, you guys are doing fine and great.

this time nak promote product. bukan selalu kan aku promote product. bagi chance lah ehh.

untuk kali ni, aku nak berkongsi pengalaman aku sendiri pasal berat badan  naik secara gila.
tapi sebelum tu, minta maaf, aku takda gambar before dan after sebab handphone lama aku rosak.

berat badan aku mula naik sejak pertengahan 2014. sebabnya masa semester dua, aku makan tak berhenti, aku stress belajar, jadual pulak masa tu agak padat. dan ada masalah lain jugak. result aku pun turun juga sebenarnya. berat badan naik, result exam pulak turun. haha

masuk ja semester tiga, berlipat ganda jadinya berat aku ni. makan memang tak boleh nak dikawal. perut ni tak pernah kenyang. taktau lah saka apa benda dalam perut ni kan. hahaha. kawan-kawan semua tegur badan aku berisi, chubby, gemuk. dan baju kurung aku dah tak muat! sampaikan baju kurung aku tertetas sebab berat aku naik secara melampau! masa tu Allah ja tau rasa dalam hati ni. baju kurung kot, yang measurement besaq tu pun sampai tak muat haa. imagine lah betapa berisininya aku masa tu. sampai lah aku bertekad nak diet.

students? diet? memang susah sangat weh. tak menjadi langsung. ditambah pula dengan makanan kat kolej yang bukanlah sihat sangat. aku try itu ini langsung tak jadi. nafsu makan menjadi ada lah. sampai lah aku tergerak hati nak consume satu produk ni.

sebenarnya aku sejenis yang takut nak try, takut lah kang effect badan aku ka apa kan. tapi Alhamdulillah, dalam masa sebulan berat aku turun 5kg wehh. dalam dok cheat day pun boleh turun banyak tu. sapa tak happy kan? dan yang lagi best, produk ni mampu mengawal selera nafsu makan aku tu. dalam masa yang sama, kulit pun jadi licin dan tak berminyak.

nak tau produk apa? 


if you guys really interested, just click here.
whatsapp the number provided. free consultation,guys :)


tadaa! this one is my favourite supplement. you guys should try this. very mujarab. haha.

2 comments:

Farhanah Afiqah said...

Waa sebulan turun 5kg! Saya ni berat susah naik tapi kalau sekali naik tu tak turun2 le jawabnya

hazwani yusof said...

@Farhanah Afiqah
hai afiqah! try lah shaklee. memang best tau sebab dapat kawal nafsu makan kita :)