Thursday, October 20, 2016

Hello Oppa!

haii. Assalamualaikum. being jobless is not a good thing but then not a bad thing. so hows your life? struggling with study?

I have no idea what should I blog about since duduk terperap dekat rumah. sel-sel otak pun tak berkembang. one thing for sure, I'm keeping myself busy with kdrama.

Sorry for those who are not into kdrama. I don't know since when I like watching kdrama. rasanya start dengan drama stairway to heaven. masa tu sekolah rendah lagi weh. menjadi kewajipan pukul 8.30 malam dah tercongok depan tv. tu lah first oppa yang aku macam madly in love sangat. dengan drama tu sangat lah menghibakan hati. paling tak boleh tahan aku siap beli dvd dia lagi guys bila masuk sekolah menengah. sebab masa tu tak pandai nak download lagi.

 
hello mr kwon sang woo. you are my first oppa.

lepastu bila dah move on lama tuuu, tengah hangat pulak haa pasai boys over flower ni. ni masa aku sekolah menengah jugak. kau orang paham-paham ja lah kalau tengok dekat 8tv tu, ada scene yang depa potong lah, lepastu suara pulak dah convert jadi suara orang lain. memang tak puas hati betul. gigih pulak pi habiskan duit beli dvd. masa tu tak yah cakap, dua tiga kali ronda, semua kedai habis. hehe semua orang tak reti download macam aku jugak kaa? :P


kalau masa tu orang gilakan si lee min ho, aku pulak ni haa, kim joon si mafia ni. dah lah tak banyak sangat kan dia muncul. memang menguji kesabaran. yang paling obsesnya lagi, gigih aku download semua lagu-lagu dia. buat background checking, nama group apa bagai. last time I watched him in City of the sun. please berlakon lagi. because you are so macho. I can't resist your macho-ness. haha


hello oppa! muka jangan serious sangat boleh tak? serious-serious cenggini pun handsome kuasa lapan juta megawatt.


and another one is, kim rae won. this guys really makes me flutter everytime I watch his drama. berulang-ulang aku tengok cerita doctors tu dan sekarang gigih download semua cerita yang dia berlakon. baru-baru ni dia datang malaysia kan. memang tak boleh move on lagi. mampu tengok video yang orang upload ja weh. You are too handsome, macho, and charming and I'm dying.

tu ja lah bebelan aku. memang sekarang tengah rae won fever ni. yang lagi dua orang tu minat lah jugak sekarang ni tapi macam boleh dilupakan since ada rae won. hahaha.

I heard The K2 is quite interesting. is it true? 2016 is a great year, I guess. ok lets maratahon all kdramas! bye :)

No comments: