Thursday, November 21, 2013

Fragile

listening to in pieces by linkin park.

such a hectic week I guess, with tremendous quizzes and tests. mau pecah cerebrum.

tengah scroll timeline twitter terjumpa satu ayat yang selalunya kita jumpa dekat kotak.

  

ada yang persoalkan, kawan-kawan dekat uni best?
dan selambanya aku menjawab
"okay ja"

since masuk uni, 
aku tak pandai nak berdunia sangat.
tak pandai nak rapatkan diri dengan sesapa.
mungkin sebab pengalaman lalu mengajar aku semua ni.
maka berlakunya transformasi dalam diri ini.
people do change right?


I don't even care about my surroundings.
I don't care what people think about me.
I'm not being selfish, but caring too much is like hurting yourself.
never break my wall.
heartless, cold as a stone?
you name it.

I love myself.
I'm proud of who I am. how I ended being the person I am today
sarcastic.

senyum walaupun tawar.

saya okay, saya dah nak masuk doploh tahun, saya nak jadi ferum boleh?
this post is sooooo lame. bai.

by the way, dah tukar header yang besaq penaboh tu. dan mungkin yang terakhir.