Monday, May 6, 2013

275

seriously, aku dah kebuntuan nak letak title apa. ni kisah tahun lepas. harini baru dapat seru nak update.  biasalah aku, suka post bab makan, nak kasi makhluk-makhluk yang baca ni terliur.

well, sejak masuk matriks, skill bermain bersentuhan dengan baby nik dah merudum dengan drastiknya. ahh sedih disitu. yo lah, aku tak usung pun nikon ke sana.

haritu matriks ada buat makan-makan dekat hotel. dan dapat sijil. disebabkan aku tadak satu habuk pun sijil, aku pun join hatta  pada ketika itu duit aku sangatlah sengkek.

nama dia ni seafood carbora salad. aku musykil, sama ada dia ni ada tentacle macam obelia tu ka dak.dalam tu ada ikan salmon, udang apa entah lagi.  sirip ikan yu ja yang takdak. harap maklum

ini char grilled beef with cajun sauce apa kemenda entah,  bagi sesiapa yang rasa gigi tak sekuat harimau, mohon guna polident. liat 8 megawatt.

last but not least, aku suka yang ni. comey kan? ahaks. ini ala-ala dessert.

sangat ketandusan idea, tapi dah terjumpa gambaq sekalian alam yang dah berapa purnama dalam nikon tu. okay bye!

No comments: