Saturday, December 1, 2012

Burger Lebai

searching and starving for something yummy, delicious ? (bajet promote macam dalam tv) here we are, burger pak lebai. macam semua tahu, burger yang common, benjo, burger daging/ayam special dengan keju itu tersangat selalu makan.

dekat matriks aku hanya sekadar burger biasa ja. sampai dah tak lalu nak makan, dan masa balik cuti semester haritu, aku bertekad nak jugak makan benda yang lain daripada yg lain. semua, tolong kumpul saliva, supaya anda semua terliur.

ini snick namanya. dibalut dengan kulit popia kot kalau tak salah aku la, dalam tu ada daging burger dan sebagainya
ini opai namanya. say hye to my opai. haha. yg ini aku sarankan makan dua orang, sebab kalau sorang memang takkan habis, besar ah jugak, tp kalau dah tamak sangat, nak jugak makan sensorang, make sure perut tu kosong, hundred percent kosong.
ini common lah kan. oblong special. 

makanan macam ni, kalau makan selalu, sebulan lepastu timbang berat, sure naik 10kg. so jangan amalkan selalu ya mak semah, pak tobir sekalian, sekadar lepas gian tu boleh la *pesanan drpd penaja*

lepasni nak terjah burger bakaq abang don, katanya sodap :D
bab ternak lemak serah dekat  aku 

No comments: