Sunday, March 18, 2012

You are what you eat

Garlic bread with herbs, masin macam pak hussin. aku baru tahu kewujudan roti ni. sedih sikit yaa sebab  sekarang aku hidup dalam gua 

mee basah atau nama omputihnya spaghetti bolognoise okay? bukan bolognese, sebab dah masa tengah makan tu aku kan kepochi sikit, jadi I make a noise while eating this mee.

I ate fats and oils haiyaaa, so no wonder I'm a fat. yeah you are what you eat. :D
Makanlah makanan yang halal, kerana makanan itu akan mengalir dalam darahmu 

3 comments:

Hakimy Zamri said...

sedapnya...........

Miza Yusof said...

sedap dak garlic bread ? sampai kesudah tak makan sebab tak suka bawang putih. teehee :D

katmana ni ? pizza haa. slrrrp :D

A retarded kitty said...

aku makan gula banyak kenapa aku tak manis-manis?

kekekeke