Friday, December 16, 2011

Phimanpitayasan, finally remember the name

Assalamualaikum! after a few weeks I left this blog sampai bersawang bawang, and now I'm back. To spend my leisure precious time with blogging, facebooking, youtube-ing and twittering. oh ya, I have stopped my 365 days project and I will continue it. InsyaAllah :) oh ya my english is not gooood but I kept trying and trying.

okay dah stop dok cakap bahasa penjajah.

ingat tak saya ada cerita pasai sekolah siam datang sekolah saya? cerita tu punya dah berabad dah rasanya.tak tau la, tiba-tiba rindu sekolah. masa sekolah ni lah aktif bawak nik. lepastu bila bulan julai cikgu dah hentikan penglibatan bebudak tingkatan lima. hmm hmm sedihnya, masuk universiti nanti belum tentu dapat jadi fotografer geges macam dekat sekolah  lagi. so I decided to post about this. sekolah depa nama phimanphitayasan, if I'm not mistaken lah.

malam tu, saya dengan kawan saya kena ikut depa pi melawat alor setar. enjoy lah jugak, tapi besok tu sekolah. homework tak siap, nasib kami agak baik, tetiba pagi tu cikgu sent mesej, suruh bertugas hari ahad. fuhh. here some photos.

The first place, menara alor setar. okay, cikgu ambil gambar ni untuk pameran hari koko sebab cikgu ingat adif yang tangkap.adif is more professional than me :D

kawan saya kata saya free hair, sebab tudung saya tepeleot akibat ditiup angin.

Then, me, aina and kak feroza went to i-city, alor setar.jangan lah ingat alor setar tu ulu.tak banyak gambar pun. saya suka gambar ni sebab taktau :)

ni menara jam. haha actually I don't really know about this. what a shame girl 

saya rindukan zaman persekolahan. hmm

3 comments:

ShahzCudin said...

diorg dtg tu atas program pe?

mr.curly said...

wahhh nti leh la tlg amik gambo wa lak ye..huhu

hazwani yusof said...

@ShahzCudin
perlawanan bola tampar :)

@mr.curlyinsyaAllah,kalau ada ongkos, smua keja jalan :p