Tuesday, September 6, 2011

Dari kaca lensa : murtabak maggie

haritu mak enon balik kedah, lepastu dia suggest nak buat murtabak maggie. ntah apa kebendanya tak penah makan pun. okay saya ulu taktau makanan ala-ala western tak western ni. sebab nak perabeh stok lama, yo lah maggie tu  dah nak expired, lepastu buat ja lah kan murtabak maggie ni

tadaa! okay sedap lah jugak sebab buat masa bulan puasa. bila bukak puasa mesti nak tapau macam-macam. not bad! try lah wey. try lah.simple ja nak buat niii. tak susah pun tapi tapi jangan makan selalu ahh, silap-silap perut jadi solid kot. maggie ni tak elok pun makan selalu. 

kalau beli kat kedai, peniaga tu cekik darah sampai darah putih pun dia cekik. kalau buat sendiri dapat kepuasan. 

3 comments: