Monday, December 27, 2010

menguatkan kaki di lye huat

saya pi lye kuat huat garden. saja nak habaq. pi sana terus jadi kuat. takdak rasa nak muntah, nak rebah ka apa. ni mini zoo yang terdapat kat kedah.sapa-sapa yang duk kedah, tak mampu nak pi zoo negara, boleh la singgah lee kuat ni. tak rasa penat pun.


ni sebenaqnya dekat jepun. tapi aku aku bawak balik mai kedah. ok aku bohong.

yang mana rasa nak date dengan pakwe tu, mai date kat sini.

ni alat muzik ka? aku taktau.

hello, I'm white. serius burung ni hingaq tak padan dengan tua. haih

yang ni memula malu. juai mahai takmau shoot.last-last time aku nak pi baru nak pose. nasib segak.

buaya air,selalunya tak kacau orang tapi belagak jadi kayu buruk dalam air. taktik nak pekena orang. nakai sungguh. aku geletek kang, terus tenggelam .

buaya darat selalunya tunggu awek cun dan belagak taff

bear menari tango. mau join
"usya apa oi? aku tau la aku segak" kata swan itu

swan versi hitam , tersadai di kolam kotoq. swan putih sisihkan dia

kat kedah ni ada banyak tempat menarik (promot sat) salah satunya lee hwat garden ni laa.
kat depan tu ada patung yang macam maria ozawa tapi maria ozawa pun kalah sebab patung tu bediri tanpa pakai apa-apa pun. maria ozawa berani ka terpacak depan mini zoo? haha.tiket untuk dewasa rm10. pemandangan dia lawaaaaa. sila pi sendiri.

8 comments:

Ainara said...

petang nie marina lak..

Cempakamelati said...

Tak pernah sampai lagi tempat ni.

hazwani yusof said...

@ainara
marina yang memenatkan :P

@Cempakamelati
datang la kedah. cuti2 malaysia :D

suka cartoon said...

hai..nice pic there..

jejak ditinggalkan...huhuu...

cik fatin said...

nice pic larh :D

Amirah Fuad said...

suka2 ! (thumbs up)

mus99 said...

Saya di TI memang rasa nak ke kedah, tapi tak tau nak ke kana, elok sangat la cek bagi tau tempat ni

Naz said...

menarik..kawai!!! ^^