Saturday, October 30, 2010

kedua

switch off the switch after you use it. It may cause a big fire.

setelah beberapa hari meninggalkan projek ini, saya kembali meneruskannya walaupun masih dilanda minggu ribut exam. alasan yang dah cukup padat munasabah. jadi jangan tanya lagi.haritu tak boleh jawab paper two fizik. nak nangeh sat. tapi nasik dah jadi bubur lambuk. wuaaa.

dan dalam minggu exam ni, banyak sungguh dugaan. setan kan suka main cuk cak dengan umat islam. haih. sabar wani sabar. macam-macam jadi. rasa nak gigit kerusi ja.janji takmau online tapi coih (meludah kahak) tengok tengok status diupdate. yeah ! janji keling sungguh.

saya dah rajin blogwalking. haha. buhung buhung. saya jenguk jenguk blog orang. gelak-gelak, guling-guling, pastu belah. kadang-kadang tu tanpa meninggalkan jejak. memang sedap ! nyummm. haha. (hari minggu ja lah)

ish exam nak habeh dah. yeah yeah ! lepastu, merdeka sebulan dan jumpa 2011. dan bertemu dengan tok wan kepada final examination iaitu bak kata naqi, Sijil Paling Mudah (spm) ohhh mana tension pun kan?

ok lah dah banyak buhung . haha. kalau anda bijak bestari, gambar yang atas tu gambar apa?eh cup ! tak boleh tanya ni. jawapan ada depan mata dah haha. esok exam addmath dua. aww lama gila tak dating dengan edd. hee. bye assalamualaikum :D
check it out my flickr