Friday, October 15, 2010

cahaya malam

semua gambar ni, semuanya cahaya pada waktu malam. tak kisah la, lampu jalan, lampu kereta , semua saya sapu ja. ini semua sepanjang highway nak balik kedah. lawa tak lawa itu belakang kira, yang penting saya nak belajar. dah lama tinggal dunia fotografi sejak sejak dapat tahu result ujian 3 sangat sangat taksedap untuk dibuat tom yam :(





cuba teka, ini cahaya apa? :D

rasa macam nak join project 365 . jumpa link ni dekat blog naqi. tapi masalahnya saya nak final exam dah. T__T

4 comments:

nqddnnrzm. said...

suka hat no 1 tu! :D

mesti trasa macam orang gila kan memalam dok pi tepi jalan ambek gambaq. haha

hazwani yusof said...

haha dak. tak duk tepi jalan. semua dalam keta ja.gmbaq x lawa T__T

syed abu bakar said...

semua cantik

hazwani yusof said...

syed, idak lah. wuu