Thursday, July 29, 2010

kokurikulum a.k.a koko

hari yang memenatkan. damn! tapi syok jugaklah walaupun tepaksa membusukkan diri di bawah sinaran matahari dan ultraviolet menyebabkan aku menjadi ikan masin lagi pekasam sambil mengusung boipren aku yang bernama nikong. haih, penat bai penat. hasil? tatao nak cakap la weh, bebai pun ada tepaksa adjust esposure lah, satsat guna mode M satsat guna P. wuuu gambaq tak tara mana pun, kali ni macam thn lepas jugak kena follow vip tu sampai dia balik. penat. (berapa puluh kali dah aku cakap penat?) muka tak payah cakap, i telupa tenyeh sunbelock dan banana boat yg klose bagi, maka burn lah muka i, srupa kek coklat telebeh masa dalam microwave =.='

ni papan yg vip tu nak rasmi, cakap la lawa haha




kedai pengawas, ayaq dia murah haha sukasuka :D




geng kawalan terhormat lah kot,




















weee suka gamaq ni, hee stylo lah kot






aku lapaq jagung ni, masa aku nak beli, depa kata habeh dah, frustrated :(


penat penat penat. waaa, gambaq kawad, silat pa suma tu aku nak mintak kat cikgu la, part tu sara dengan adif yg tolong back up. keja aku ikut vip ja, tadi depa makan soto. waaa terliur ja aku nih, hee tapi takpa lah cikgu pun belanja makan. waa thanks cikgu :)



No comments: