Wednesday, March 10, 2010

engkaulah destinasiku, dalam ingatanku oooo

uhuk. burn yang berbaloi weh. serious. bila aku mendapat kepuasan apabila melihat gmbaq yg aku snap.walaupun tak elok. sy budak baru belajaq. so? ada aku kesah dgn kritikan org? takpun weh. haha.

aku boh yg ni sbb umah sukan aku.

tao dak sp yg tengah terbang tu? haha. kalau nak tao, bagi aku seringget. :P

atlit umah aku. wajib ada gmbaq dia

run reaper run



izzati atau nama pemesnya toek kata ni muka penat nak kutip pingat emas

tarek sampai tegolek

selesai sudah hari sukan sekolah jitra. gambaq lawa dak? aku dah cuba sehabis mungkin. ni semua ajaran cikgu pzi dengan cikgu naqi. oh thank you :D terharuuu (tetiba nak nangeh,serius ni weh)esok result spm keluaq. goodluck abg apit, naqi, pzi, dan semuasemua.

10 comments:

nqddnnrzm. said...

mana mai cikgu depan nama naqi tu haha. cece dia pro dah lani. kena blajaq post-production pulak. patu bleh jd pro mcm pizi. ngeheh

farhan asyraf said...

lawa lawa.
pndai dah kak wani tngkap gmbaq gna kemera mahai tu.
hihi

hazwani yusof said...

:naqi,
x pro lagi la, baru amatur
oh gelaran cikgu tu ada sejak naqi mngajaq, naqi dgn pzi kn pro :D

:paan,
hehe, baru blajaq la
nak gmbaq paan dak?

miza yusof said...

cecey, pro doh lenim. HAHHA
sabtu ada "open day" kat kolej.
pakat mai sini noh. jadi photographer tak bergaji kat sini jap. buleh dak adek gemok ? hikhikhik

hazwani yusof said...

:kak boroii
ngoi snggoh hg ni
haaa, bli aku lens bru aku p sna

angkasa said...

weh sapa yg terbang tuu??
ey da ada eh yg dpt bengkung merah
thniah2!

kuman said...

wani, pic tak lawa balik umah try lagi ye wakakaka

hazwani yusof said...

kak hana
yg silat tuu kan kak hana knai kot

kuman,
ya aku tao dh haha

stu.me.and.lala said...

wey nk follow nk follow :(
nokoyommm sempoi gmbaq wey!

hazwani yusof said...

asyraf, follow ikot dashboard
reti kan? :)