Friday, February 5, 2010

black and white

aku penat dah wey duk main dgn photoshop.sakit jari kaki duk klik sana sini. last sekalii boleh gak bt header hodoh lagi bodoh ni. mcm hmpa tengok kat atas (yg aku tgah gna skrg ni) tersalah setting kaler.ohh shitt.
blog aku tadak kaler, supaya mudah untuk kucing baca blog aku. kucing buta warna. tema blog aku kaler itam puteh. aku meluat dah aih nak letak warna warni. penat nak set tang kaler.boh itam, boh puteh, senang keja aku.telupa nak habaq, kucing maju dah. tu yg mai bca blog aku.

dalam banyak banyak header aku suka yg niiiiiiiii.yg aku bwh niiii. ni hasil yg paling aku puas ati. klu hmpa prati elokelok, x lawa pun, tp biaq ar, dh aku suka. tak kacau pkwe makwe hmpa pun kan. haha. sbenaqnya aku buat byk dah header, banyakkkk sgt. tpi ada yg aku penah boh dlm blog, ada yg aku sorok dlm peti ais. stgi org curi. susah. kawaq banyak la ni. jgn dok main main.

oh yea awt aku x guna header ni? sbb.. malas. ada kaler merah. blog aku itam puteh ja. stgi aku takot org kata aku ciplak idea org. (tp mmg pun. hihi) heartless tu aku. hati aku batu mcm umah patrick nuh. utk taon ni la. taon lepas duk beremosi sgtt galokkkk. oh tadak pa dah kot nak bsembang, hesh bhsa aku maken kasaq ka?

5 comments:

nqddnnrzm. said...

tudiaaa wani rajen trokk. naqi buat skali skala ja,tu pon kalo habeh tadak benda nk buat dah.

farhan asyraf said...

cantik cantik..
suka gila header merah tu..
hihi :D

hazwani yusof said...

:naqi,
ahah wani gla photoshop

:paan,
lawa kah?klu zoom
mmg x lawa hihi

butterfly said...

ajar ulya! (:

Adimuz said...

Hitam dan putihlah warna yang paling banyak di dunia ini.Tahniah. Kita serupa...